Joan Tuls | Merkbegeleider

“Wil jij alle facetten van marketing leren kennen?”

Aangenaam! Wij zijn VakMerk. Middelgrote B2B-bedrijven besteden hun marketing aan ons uit. Volledig. Van strategie tot uitvoering. Van het organiseren van seminars en webinars tot het bouwen van websites en het bedenken en uitvoeren van online campagnes. Eigenlijk zijn wij voor onze klanten gewoon hun marketingafdeling. Een marketingteam dat altijd voor het beste resultaat gaat. En daar komt heel wat bij kijken… Daarom zijn we voor 32-40 uur per week op zoek naar een junior marketingmedewerker die zorgt dat klantprojecten op rolletjes lopen. Een mooie startersfunctie waarin jij alle facetten van marketing leert kennen!

Junior marketingmedewerker | Een mooie startersfunctie!

Realiseer jij alle marketinguitingen achter de schermen?

De functie?

Als junior marketingmedewerker is geen dag hetzelfde. Je ondersteunt dagelijks onze projectmanagers door zelfstandig taken uit te voeren en deadlines te bewaken. Je helpt bijvoorbeeld bij het organiseren van webinars en seminars. Je voegt blogartikelen en andere content toe aan de websites van onze klanten. Je stelt e-mailcampagnes op en verstuurt ze naar honderden mensen. En je plaatst social mediaberichten op Instagram, LinkedIn en andere platforms. Jij zorgt ervoor dat achter de schermen alle marketinguitingen gerealiseerd worden.

Wie ben jij?

We zoeken iemand die net zijn of haar opleiding heeft afgerond of twee à drie jaar werkervaring heeft op het gebied van marketing of communicatie.

Jouw profiel

  • Je bent een starter (0 tot 3 jaar werkervaring)
  • Je hebt een hbo-diploma op zak (het liefst in de richting van marketing of communicatie)
  • Jij bent beschikbaar tussen de 32-40 uur per week
  • Jij hebt beginnende kennis van (online) marketing
  • Jij kan zelfstandig werken en bent graag kritisch
  • Je werkt graag zo nauwkeurig mogelijk (secuur is nog net niet jouw tweede naam)
  • Jij woont in de buurt van IJsselstein

Waarom VakMerk?

Omdat je gaat werken in een leuk en enthousiast team dat voor verschillende klanten actief is. En uiteraard bieden we gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Zoek je flexibiliteit in je werktijden? Vier dagen per week? Vijf dagen van 6,5 uur? Afwisselende dagen per week? Over alles valt te praten! Als het eindresultaat maar goed is!

Zie jij jezelf al als junior marketingmedewerker bij VakMerk werken? Laten we dan afspreken voor een kop koffie en een goed gesprek. Bel of mail ons voor een afspraak.