“We krijgen meer en meer spontane aanvragen tot opdrachten”
Merlijn Gillissen, Partner

Strategieversnellers

Decido begeleidt organisaties met een maatschappelijke opdracht om hun impact blijvend te vergroten. Content marketing helpt het adviesbureau om de vindbaarheid te vergroten en nieuwe opdrachten binnen te halen in diverse marktsegmenten.

>1.400
Downloads
>15.000
Views p/j
Gerichte content

Inspiratie en ideeën voor meer impact

De ervaren adviseurs van Decido begeleiden op betekenisvolle en duurzame wijze organisaties en teams die meer uit zichzelf én hun strategie willen halen. Om zo de kloof tussen de ‘strategie-op-papier’ en de werkelijke impact in de samenleving te dichten. Het bedrijf heeft veel ervaring in de zorg- en welzijnssector, en bij gemeenten en provincies. Maar werkt ook graag voor bedrijven die de wereld beter en mooier willen maken: organisaties die zich bewust zijn van hun maatschappelijke functie en actief willen bijdragen aan een betere en duurzame wereld.

Samen met VakMerk creëert het team van Decido artikelen, eBooks en kennissessies rondom thema’s als zelforganisatie, MVO en strategische allianties. Met behulp van SEO, SEA, social media en kennisplatformen wordt die content vervolgens onder de aandacht van de doelgroep gebracht. Om zo (potentiële) klanten te prikkelen, inspireren en in beweging te brengen. En vervolgens het gesprek aan te gaan over nieuwe opdrachten.

“De eBooks die we publiceren vinden gretig aftrek en dat helpt weer om onze kennissessies vol te krijgen.”
Marcel Kruger | Partner
Dennis Mensink

Directeur

“We dagen elkaar steeds uit om weer een stap verder te komen.”
Verbeteren

We werken al vijf jaar met veel plezier samen, waarbij we gezamenlijk steeds weer nieuwe elementen toevoegen aan de marketingstrategie. Met ons dashboard kunnen we in detail analyseren wat goed gaat en waar de bottle necks zitten, zodat we bijna iedere maand wel verbeteringen doorvoeren. De grote hoeveelheid content helpt natuurlijk ook heel goed om de online vindbaarheid steeds verder te optimaliseren.

Samenhang

Wat heel goed werkt zijn de ‘marketingtreintjes’ die we steeds opzetten rondom een thema. Een combinatie van artikelen, eBooks en events die elkaar aanvullen en versterken. En die helpen om website conversies om te zetten in daadwerkelijke leads en opdrachten. Daarbij kijken we samen ook steeds wat we leren uit de opvolging van leads door Decido en wat mogelijk moeten aanpassen in de marketingstrategie.

Drie onmisbare pijlers voor een succesvolle B2B marketingstrategie

Zo kom je op een gestructureerde manier tot een samenhangende marketingmix

Lees meer