Partner worden bij VakMerk

Bouw aan je eigen onderneming!

Waarde opbouwen

“Je eigen onderneming onder het VakMerk label.”

Ben jij een ervaren marketingstrateeg die op zoek is naar meer? Wil je bouwen aan een eigen onderneming en langdurige relaties met klanten, waarbij je kunt laten zien dat wat je uitdenkt ook echt werkt in de praktijk? Met een interessant verdienmodel, waarbij je ook nog eens waarde voor de toekomst creëert? Bij VakMerk geven we je die kans! Onder een label met een bewezen track record, waarbij je gebruik kunt maken van een doordachte methode, een geoliede ‘marketingfabriek’ en onze eigen marketingafdeling. En niet te vergeten: binnen een team dat elkaar voortdurend weet uit te dagen en verbeteren.

Sterke propositie

“Een model waarin je heel snel kunt groeien.”

De combinatie van strategie én uitvoering in abonnementsvorm maakt onze propositie heel sterk. Door ons track record is het voor ondernemers makkelijk om te besluiten met een merkvoorbereider een strategie te ontwikkelen. De stap om vervolgens ook de uitvoering bij ons te beleggen is daarna meestal snel gemaakt. Daarmee ontstaat een jarenlange samenwerking tussen de klant, de merkvoorbereider en onze ‘marketingfabriek’. Zo kun je je klant helpen door te groeien, en groeit jouw eigen onderneming ‘vanzelf’ mee met de klant. Een ideaal business model!

Ondernemerschap

“Waarde opbouwen voor jouw toekomst.”

Wij snappen dat jij niet zoekt naar een dienstverband. Je wilt meer halen uit je talent en waarde opbouwen voor je eigen toekomst. En je zoekt naar een verdienmodel dat verder gaat dan alleen je eigen werk. Tegelijkertijd wil je je wel op je vak richten en heb je geen behoefte om ‘de operatie’ aan te sturen. Daarom combineren we de kracht van een strak georganiseerde en gedeelde marketingfabriek (de Vaktory) met flexibiliteit en ondernemerschap voor onze marketingstrategen (de merkvoorbereiders).

Pak jij deze kans?

“Ben jij onze nieuwe merkvoorbereider?”

Je hebt vast een hoop vragen. Tijdens een goed gesprek en een kop koffie geven we je graag alle antwoorden.

Peter Dieleman

peter@vakmerk.nl

+31(0)6 53 61 29 76

Jeroen Blankendaal

jeroen@vakmerk.nl

+31 (0)6 46 26 19 56

Wil je weten hoe wij werken?

Met onze methode onder de arm, helpen VakMerk-ondernemers directies van B2B-ondernemingen om hun strategische doelstellingen om te zetten in concrete plannen die écht resultaat opleveren.

Vraag het handboek aan!