Wordt dit ook jouw marketingteam?

Jeroen
Merkvoorbereider
Wouter
Tekstschrijver
Joan
Merkbegeleider
Shirley
Merkbegeleider
Peter
Merkvoorbereider
Renate
Merkbegeleider
Fleur
Marketeer

Wij hebben een verhaal te vertellen

Jeroen Blankendaal

Merkvoorbereider

Volledig ontzorgd

Het mooie van ons team is de breedte én diepgang van de kennis die we in huis hebben. Met onze vaste medewerkers en een grote flexibele schil van specialisten, kunnen we ondernemers volledig ontzorgen. Van strategie tot uitvoering. Online en offline.

Ervaren ondernemers

Wat ons uniek maakt is dat we onze klanten door en door kennen. De eigenaren van VakMerk hebben veel ervaring als ondernemers in de IT-dienstverlening en snappen precies waar B2B-bedrijven tegenaan lopen in hun groei. En door onze focus op specifieke branches zijn we in staat de vaak complexe diensten en producten van onze klanten écht te doorgronden.

Merkbegeleider

De merkbegeleiders van VakMerk zijn verantwoordelijk voor de gestroomlijnde uitvoering van alle marketingactiviteiten van een aantal klanten. Zij werken altijd nauw samen met een merkvoorbereider en sturen alle benodigde specialisten aan. Voor onze klant zijn zij het vaste aanspreekpunt.

Ervaring inzetten

Ikzelf heb jarenlang als adviseur marketing & communicatie bij een grote IT-dienstverlener gewerkt, waardoor ik goed begrijp voor welke uitdagingen mijn klanten dagelijks staan. Het is superleuk dat ik vanuit mijn rol als merkbegeleider mijn ervaring nu voor meerdere bedrijven tegelijk kan inzetten.

Merkvoorbereider

Merkvoorbereiders bij VakMerk ontwikkelen samen met klanten niet alleen een marketingstrategie, ze blijven ook intensief betrokken bij de uitvoering. Zo kunnen ze bewaken dat wat ze bedacht hebben ook goed uitgevoerd wordt, maar kunnen ze ook voortdurend bijsturen op basis van de resultaten.

Inspirerende verhalen

Vanuit de journalistiek heb ik ooit de overstap naar de rol van copy writer voor de zakelijke dienstverlening gemaakt. Zo heb ik geleerd hoe je complexe onderwerpen op een inspirerende manier naar een doelgroep brengt. Als merkvoorbereider komt die ervaring me zeer goed van pas.

Marketeer

De marketeers zijn de motor van VakMerk. Zij voeren, samen met diverse specialisten, heel veel verschillende marketingactiviteiten uit. Ze onderhouden websites en social media kanalen, maar helpen ook bij de organisatie van events en de productie van allerlei content.

Continu verbeteren

Bij VakMerk werk ik voor heel bedrijven tegelijkertijd, waardoor ik niet alleen veel ervaring opdoe, maar ook zorg dat er een goede kennisoverdracht tussen projecten plaatsvindt. Alle ‘best practices’ leggen we vast in onze kennisbank, zodat we onszelf continu verbeteren.

Meer weten?

Heb je interesse om dit team jouw marketing te laten verzorgen? Of heb je misschien het idee dat je heel goed zou passen in dit team?

Neem contact met ons op