Wordt dit ook jouw marketingteam?

Wouter
Tekstschrijver
Dennis
Directeur
Renate
Merkbegeleider

Wij hebben een verhaal te vertellen

Dennis Mensink

directeur/strategisch adviseur

Volledig ontzorgd

Het mooie van ons team is de breedte én diepgang van de kennis die we in huis hebben. Met onze vaste medewerkers en een grote flexibele schil van specialisten, kunnen we ondernemers volledig ontzorgen. Van strategie tot uitvoering. Online en offline.

Ervaren ondernemers

Wat ons uniek maakt is dat we onze klanten door en door kennen. De eigenaren van VakMerk hebben veel ervaring als ondernemers in de IT-dienstverlening en snappen precies waar B2B-bedrijven tegenaan lopen in hun groei. En door onze focus op specifieke branches zijn we in staat de vaak complexe diensten en producten van onze klanten écht te doorgronden.

Copywriter

Merkvoorbereiders bij VakMerk ontwikkelen samen met klanten niet alleen een marketingstrategie, ze blijven ook intensief betrokken bij de uitvoering. Zo kunnen ze bewaken dat wat ze bedacht hebben ook goed uitgevoerd wordt, maar kunnen ze ook voortdurend bijsturen op basis van de resultaten.

Inspirerende verhalen

Vanuit de journalistiek heb ik ooit de overstap naar de rol van copy writer voor de zakelijke dienstverlening gemaakt. Zo heb ik geleerd hoe je complexe onderwerpen op een inspirerende manier naar een doelgroep brengt. Als merkvoorbereider komt die ervaring me zeer goed van pas.

Meer weten?

Heb je interesse om dit team jouw marketing te laten verzorgen? Of heb je misschien het idee dat je heel goed zou passen in dit team?

Neem contact met ons op