VakWerk in uitvoering

VakMerk, onderdeel van fullservice contentmarketing- en PR-bureau Mediatic, helpt ondernemingen groeien, door te bouwen aan een aantrekkelijk en waardevol merk.

Maak kennis met B2B-bedrijven die hun marketing en leadgeneratie uitbesteden aan VakMerk. Van strategie tot uitvoering. Online en offline.

eBooks
Masterclasses
Visualisaties
Webinars
Voor iedere fase van de customer journey
“We worden echt als een trusted advisor gezien.”
Louis Ter Voorde

Voor iedere fase van de customer journey

Axians is de meest veelzijdige specialist in digitale transformatie. VakMerk helpt Axians om potentiële klanten in iedere fase van hun customer journey te ondersteunen met content die naadloos aansluit op de behoefte van de belangrijke stakeholders. Vakartikelen, eBooks, webinars, master classes, deep dives en seminars zorgden inmiddels al voor meer dan 7.500 conversies en een database van ruim 3.500 opt-ins.

Lees meer
eBooks
Blogartikelen
Kennissessies
Prikkelen en inspireren
“We sturen op meetbare conversie en resultaat”
Merlijn Gillissen

Prikkelen en inspireren

De adviseurs van Decido begeleiden organisaties met een maatschappelijke opdracht om hun impact blijvend te vergroten. Het bedrijf heeft veel ervaring in de zorg- en welzijnssector, en bij gemeenten en provincies. Maar werkt ook graag voor bedrijven die de wereld beter en mooier willen maken. Samen met VakMerk gebruikt Decido content en events om (potentiële) klanten te prikkelen en inspireren om zo het gesprek aan te gaan over nieuwe opdrachten.

Lees meer

Geïnspireerd geraakt?

Wil jij ook werken aan jouw merk en de thought leader in jouw markt worden? Wil je meer en betere leads? Lees hoe wij ook voor jouw bedrijf een succesvolle marketingstrategie kunnen ontwikkelen!

De VakMerk methode
eBooks
Website
Artikelen
Product updates
De drukkerij van de toekomst
“De aanpak levert meer en betere leads op.”
Hans Boerkamp

De drukkerij van de toekomst

Rainbow Crossmedia automatiseert de volledige workflow van grafische bedrijven met Microsoft Dynamics en PrintVis. Met content die vanuit een strategische visie op de markt inspeelt op de uitdagingen van ondernemers in de grafische industrie. Zo worden klanten en prospects geïnspireerd diensten en producten te digitaliseren en zich te ontwikkelen tot een ‘drukkerij van de toekomst’.

Lees meer