Shirley Groenen

Merkbegeleider

“Omdat we full service marketing leveren, is het werk heel uitdagend en afwisselend.”

Bij VakMerk is geen dag hetzelfde. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend, maar bovendien werk je altijd voor meerdere klanten tegelijk. Ik vind het tegelijk in de lucht houden van al die ballen ontzettend leuk. Zeker als je op een gegeven moment de resultaten, in de vorm van inschrijvingen en downloads, ziet binnenkomen. Als vast aanspreekpunt voor mijn klanten ben ik als merkbegeleider verantwoordelijk om met ons team alles op tijd te leveren. Dat is soms best hard werken, maar daarom nemen we ook regelmatig de tijd om plezier te maken met collega’s.

Wouter den Ottelander

Merkvoorbereider

“Wat we bedenken in de marketingstrategie, mogen we vervolgens ook echt waarmaken.”

Onze klanten zijn middelgrote bedrijven waar we vaak direct met de ondernemers werken. Dat is leuk, omdat die echt meters willen maken en je voortdurend uitdagen om net die stap extra te zetten. In mijn rol als merkvoorbereider heb ik bovendien de kans om te laten zien dat wat ik bedenk in de marketingstrategie, bij de uitvoering ook echt resultaat oplevert. Het blijft dus niet bij een advies, ik mag het ook waarmaken. Samen met de merkbegeleider en een team van specialisten die weten wat ze doen.

Fleur Kila

Marketeer

“Als je snel wilt leren, is dit de ideale omgeving.”

Als je veel wilt leren, dan is VakMerk de ideale werkgever. Omdat de werkzaamheden heel divers zijn, maar ook omdat je samenwerkt met diverse specialisten met veel ervaring. Ideaal om te ontdekken waar je jezelf in wilt specialiseren of welke rol het beste bij je past. Bovendien is er altijd ruimte voor coaching en opleiding. ‘Het kan altijd beter’ is niet voor niets dé kernwaarde van VakMerk.

Zelfstandig ondernemer worden bij VakMerk?

Lees hoe dat werkt