Wouter den Ottelander | merkvoorbereider

“Word jij onze IT-verhalenverteller?”

Aangenaam! Wij zijn VakMerk. Een full service marketingbureau. Middelgrote IT- en consultancybedrijven besteden hun marketing aan ons uit. Volledig. Van strategie tot uitvoering. Van het organiseren van seminars en webinars tot het bedenken en uitvoeren van online campagnes. Eigenlijk zijn wij voor onze klanten gewoon hun marketingafdeling. Een marketingteam dat altijd voor het beste resultaat gaat. En daar komt heel wat content productie bij kijken… Daarom zijn we voor 32-40 uur per week op zoek naar een enthousiaste verhalenverteller. Een copy writer met liefde voor IT, of een IT’er met talent voor schrijven.

Copywriter | 0,8 FTE

Inspirerende verhalen die de doelgroep in beweging brengen

De functie

Hoe we de functie precies noemen? Tja… wij zijn niet zo van de functienamen hier. Wat we wel weten, is dat hij enorm afwisselend is en dat je in een superleuk team gaat werken. Smullen voor iemand die dol is op verhalen vertellen maar niet elke dag hetzelfde werk wil doen. En je werkt voor verschillende klanten die je helpt met blogartikelen, websiteteksten, social media posts, uitnodigingen voor seminars en webinars, presentaties, maar bijvoorbeeld ook de productie van video’s. Je werkt daarbij nauw samen met onze online marketeer, websitebouwer, en vormgever. In een team dat keihard werkt, maar ook geniet van het leven. Work hard, play hard!

Wie ben jij?

We zoeken iemand met ervaring als copywriter. Een content specialist die graag bijleert en affiniteit heeft met complexe IT-oplossingen én met marketing. Iemand die ingewikkelde materie simpel kan uitleggen en die overzicht kan houden bij de uitvoering van allerlei kleine en grote klussen tegelijk.

Jouw profiel

  • Minstens een jaar ervaring als copywriter
  • Een achtergrond in of liefde voor IT zou perfect zijn
  • Samenwerker
  • Enthousiast, klantgericht en pro-actief
  • Communicatief vaardig in Nederlands én Engels (mondeling en schriftelijk)
  • Je bent leergierig en vindt het leuk om je vast te bijten in de materie

Waarom?

Omdat je gaat werken in een superleuk en enthousiast team dat voor verschillende mooie klanten werkt. En uiteraard bieden we gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Zoek je flexibiliteit in je werktijden? Afwisselende dagen per week? Over alles valt te praten! Als het eindresultaat maar goed is!

Interesse om bij VakMerk te werken? Laten we dan afspreken voor een kop koffie en een goed gesprek. Bel Jeroen (06 46 26 19 56) of Peter (06 53 61 29 76) voor een afspraak.