Joan Tuls | Merkbegeleider

“Kom jij zorgen dat projecten op rolletjes lopen?”

Aangenaam! Wij zijn VakMerk. Middelgrote B2B-bedrijven besteden hun marketing aan ons uit. Volledig. Van strategie tot uitvoering. Van het organiseren van seminars en webinars tot het bouwen van websites en het bedenken en uitvoeren van online campagnes. Eigenlijk zijn wij voor onze klanten gewoon hun marketingafdeling. Een marketingteam dat altijd voor het beste resultaat gaat. En daar komt heel wat bij kijken… Daarom zijn we voor 24-32 uur per week op zoek naar een organisatorisch talent die zorgt dat klantprojecten op rolletjes lopen. Een duizendpoot die dol is op structuur.

Merkbegeleider | 0,6 – 0,8 FTE

Iemand die dol is op organiseren en regelen

De functie?

Een merkbegeleider bij VakMerk heeft een enorm afwisselende baan in een superleuk team. Een rol om van te smullen voor iemand die dol is op organiseren en regelen, maar die niet elke dag hetzelfde werk wil doen. En je werkt voor verschillende klanten! Planningen monitoren, websites bijwerken, mailings versturen, helpen organiseren van seminars en webinars, CRM databases bijhouden. Teveel om op te noemen. En daarbij werk je samen met vormgevers, online marketeers, websitebouwers, tekstschrijvers, fotografen… Een team dat keihard werkt, maar ook geniet van het leven. Work hard, play hard!

Wie ben jij?

We zoeken iemand met ervaring als marketeer, projectmanager of soortgelijk. Een regelaar die graag bijleert en affiniteit heeft met marketing. Iemand die orde weet te scheppen in de grote hoeveelheid activiteiten die we voor onze klanten uitvoeren.

Jouw profiel

  • Minstens 5 jaar relevante werkervaring als marketeer, projectmanager of soortgelijk
  • Samenwerker
  • Enthousiast, doelgericht en pro-actief
  • Communicatief vaardig in Nederlands én Engels (mondeling en schriftelijk)

Waarom VakMerk?

Omdat je gaat werken in een leuk en enthousiast team dat voor verschillende klanten actief is. En uiteraard bieden we gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Zoek je flexibiliteit in je werktijden? Vier dagen per week? Vijf dagen van 6,5 uur? Afwisselende dagen per week? Over alles valt te praten! Als het eindresultaat maar goed is!

Zie jij jezelf al als merkbegeleider bij VakMerk werken? Laten we dan afspreken voor een kop koffie en een goed gesprek. Freelancers United ondersteunt ons in onze zoektocht. Bel of mail Maxime voor een afspraak via 06 41 50 61 00 of maxime@freelancersunited.nl.