Peter Dieleman | Merkvoorbereider

“Bouwen aan je eigen toekomst.”

Bij VakMerk geloven we in ondernemerschap. Want wie schakelt er beter met onze klant – de B2B ondernemer – dan iemand die zelf ondernemer is? Daarom geven we ambitieuze marketingstrategen de kans om, met de VakMerk methode en reputatie onder de arm, hun eigen onderneming te starten. En te bouwen aan langdurige relaties met klanten, door marketingstrategieën uit te denken en die tot leven te brengen samen met de experts binnen VakMerk.

Merkvoorbereider | Een échte ondernemer!

Ambitieuze marketingstrateeg die meer wil.

De functie?

Wij snappen dat jij niet zoekt naar een dienstverband. Je wilt meer halen uit je talent en waarde opbouwen voor je eigen toekomst. En je zoekt naar een verdienmodel dat verder gaat dan alleen je eigen werk. Tegelijkertijd wil je je wel op je vak richten en heb je geen behoefte om ‘de operatie’ aan te sturen. Daarom combineren we de kracht van een strak georganiseerde en gedeelde marketingfabriek (de VakTory) met flexibiliteit en ondernemerschap voor onze marketingstrategen (de merkvoorbereiders).

Wie ben jij?

We zoeken ambitieuze en kritische talenten met ervaring als marketingstrateeg of -adviseur in een B2B-omgeving. Creatieve ondernemers, die de doelen van een middelgrote B2B-onderneming weet te vertalen naar een werkende marketingstrategie. En die het aandurven de verantwoordelijkheid te nemen voor de uitvoering van die strategie.

Wie zijn wij?

Wij zijn VakMerk. Een full service marketingbureau. Middelgrote B2B-bedrijven besteden hun marketing aan ons uit. Volledig. Van strategie tot uitvoering. Zodat we echt voor ze kunnen bouwen aan een merk dat aantrekkelijk en waardevol is voor (potentiële) klanten en medewerkers.

Jouw profiel

  • Minstens 5 jaar relevante werkervaring als marketingstrateeg, in loondienst of als ZZP’er
  • Een ondernemende persoonlijkheid, maar wel een samenwerker
  • Creatief, enthousiast, doelgericht en pro-actief
  • Communicatief vaardig in Nederlands én Engels (mondeling en schriftelijk)

Waarom VakMerk?

Omdat je bij ons je ambities als ondernemer kunt waarmaken! Waarbij je écht een eigen onderneming en lange-termijn relaties met klanten opbouwt. De onzekerheid van ondernemen, binnen de zekerheid van een sterk merk! Met een leuk en enthousiast team dat elkaar tot grotere hoogtes stuwt! 

Zie jij jezelf al ondernemen als merkvoorbereider bij VakMerk? Laten we dan afspreken voor een kop koffie en een goed gesprek.

Ben jij een ervaren marketingstrateeg en wil je meer?

Word ondernemer bij VakMerk!

Lees hoe dat werkt
Ben jij een ervaren marketingstrateeg en wil je meer?