Shirley Groenen | Merkbegeleider

“Kom jij onze productieplanning stroomlijnen?”

Aangenaam! Wij zijn VakMerk. Middelgrote B2B-bedrijven besteden hun marketing aan ons uit. Volledig. Van strategie tot uitvoering. Van het organiseren van seminars en webinars tot het bouwen van websites en het bedenken en uitvoeren van online campagnes. Eigenlijk zijn wij voor onze klanten gewoon hun marketingafdeling. Een marketingteam dat altijd voor het beste resultaat gaat. En daar komt heel wat bij kijken… Daarom zijn we voor 16 uur per week op zoek naar een organisatorisch talent die zorgt de planning en coördinatie van alle resources gestroomlijnd verloopt. Een teamspeler die vooruit kan denken.

Planner | 0,4 FTE

Praktisch organisatietalent

De functie?

Als planner ben je de spin in het web als het gaat om de het tijdig toekennen van medewerkers en freelancers aan opdrachten. Je maakt de vertaalslag van de vraag van projectmanagers naar de juiste bezetting. Je onderhoudt de relaties met alle freelancers en zorgt dat onze flexibele schil steeds verder wordt uitgebreid. Je denkt vooruit, schakelt op tijd en zorgt voor overzicht. Gevraagd en ongevraagd. De administratie van de planning in ons planningssysteem is ook jouw verantwoordelijkheid. Je stemt de planning voortdurend af met vormgevers, online marketeers, websitebouwers, tekstschrijvers, fotografen… Zodat projectmanagers op tijd en met kwaliteit kunnen leveren aan klanten. Uiteraard werk je nauw samen met je collega’s binnen VakMerk. Een team dat keihard werkt, maar ook geniet van het leven. Work hard, play hard!

Wie ben jij?

We zoeken iemand met ervaring als planner, bureaumanager, office manager, coördinator of soortgelijk. Een regelaar die administratief sterk is en nauwkeurig kan werken. Iemand die gestructureerd is en orde weet te scheppen in de grote hoeveelheid activiteiten die we voor onze klanten uitvoeren.

Jouw profiel

  • Ervaring met planning en/of coördinatie
  • Gewend om met planningssytemen te werken
  • Samenwerker
  • Servicegericht
  • Enthousiast, doelgericht en pro-actief

Waarom VakMerk?

Omdat je gaat werken in een leuk en enthousiast team dat voor verschillende klanten actief is. En uiteraard bieden we gewoon goede arbeidsvoorwaarden. Zoek je flexibiliteit in je werktijden? Over alles valt te praten! Als het eindresultaat maar goed is!

Zie jij jezelf al als planner bij VakMerk werken? Laten we dan afspreken voor een kop koffie en een goed gesprek. Bel of mail ons voor een afspraak.